Autentificare Portal EvStud
Universitatea din Craiova.

Pentru autentificare va rugam sa completați codul de utilizator

Introduceți parola sau reveniți la pasul anterior.


Ai uitat contul? Recuperare parola.

Pentru login, utilizatorul tip student poate utiliza drept cod de acces, la alegere, unul din atributele urmatoare, daca acestea au fost declarate la inmatriculare:
  • codul numeric personal
  • numarul de telefon
  • adresa personala de email
  • adresa institutionala atribuita studentului la inmatriculare
Adresa institutionala se formează astfel: nume.prenume.cod@student.ucv.ro, unde cod este o secventa aleatoare de 3 caractere, generata de aplicatie in momentul crearii contului.
Daca nu cunoașteţi adresa de email institutionala o puteti afla din profilul personal, accesandu-l pe baza CNP, telefon sau adresa de email personala declarata la inmatriculare.
Puteti recupera parola de conectare accesati linkul Recuperare parola si utilizand CNP sau adresa de mail personala. Lipsa unei adrese personale valide va duce la imposibilitatea de a va recupera parola, in acest caz solicitati informatia secretariatului dvs.
Pentru login, utilizatorul de tip angajat al Universității din Craiova poate utiliza drept cod de acces, la alegere, unul din atributele urmatoare, daca acestea au fost declarate pentru utilizatorul dumneavoastra:
  • codul numeric personal
  • numarul de telefon
  • adresa personala de email
  • adresa institutionala
Adresa institutionala se formează astfel: prenume.nume@edu.ucv.ro sau prenume.nume@adm.ucv.ro.
Puteti recupera parola de conectare accesati linkul Recuperare cont si utilizand adresa de mail personala. Lipsa unei adrese personale valide va duce la imposibilitatea de a va recupera sau modifica parola.
Folositi link-ul Recuperare parola si introduceti codul dumneavoastra de utilizator.
Un mesaj cu informatii referitoare la parola sau la procedura de modificare a acesteia va fi trimis la adresa de email personala. In cazul in care adresa nu este corecta sau indisponibila nu va puteti reseta parola fara sa apelati la ajutorul secretariatului dumneavoastra.
Folositi aceasta optiune daca doriti sa va inscrieti on-line intr-o sesiune de admitere la Universitatea din Craiova.
Pentru finalizarea inregistrarii contului, este necesara confirmarea operatiei, prin completarea codului trimis in adresa dvs. de email.
Pentru detalii privind procesul de inscriere: